ИнфоБар
>> 

 

  Ново! Вршиме сервис на Magic модули како и сите приемници со вградени такви модули.                                                                       Цените паѓаат! Наједноставниот модел од палетата на Especta - 2000 сега за само 145 ЕУР ! За подетални информации погледнете во одделот за приемници.  <<

Дома

Понуда

Ценовник

Приемници

Сателити

Поддршка

Линкови

Контакт

English Version

Kirilica 

Site MeterВи посакуваме
добредојде на нашата
Web страница и чест ни е да Ви го презентираме нашиот избор на компоненти за сателитски прием на канали.

Ви ги нудиме следниве компоненти

Сателитски чинии
челични офсет,
алуминиумски параболи

Конвертори
single, twin, quatro, quad
Manhattan, Brain Flange...

DiSEqC свичеви,

Multi
Свичеви
9/4, 9/8, 9/12, 9/16

Разделници
3/1 (860МHz), 2/1 (2150MHz)

Дигитални Сателитски Приемници
Especta, Emtech, Samsung,
Echostar, Technikus...

Мотори
обични, DiSEqC

Кабли,
коаксијални, за мотор, скарт, RF...

Држачи
за чинии, конвертори

Модули
Aston Seca, Viaccess, Irdeto 2, Magic..

Kартички
Goldwafer, Fun

И останати компоненти

 

                                                                           © 2003 AБ-Електроник - Сите права задржани