Дома

Понуда

Ценовник

Компоненти

Сателити

Поддршка

Линкови

Контакт

 

 

   

Последна надградба со информации: 30 Ноември 2003

Сателитски чинии

   

Конвертори

 
0.70м - Челична офсет 25 €   Samsung 0.4dB 15
1.15м - Челична офсет 30   Manhattan 0.6dB 20
1.25м - Челична офсет 30   Twin Manhattan 0.6dB 60
1.50м - Алуминиум. парабола 110   Quatro Manhattan 0.6dB 70
1.90м - Алуминиум. парабола 265   Quad Manhattan 0.6dB 110

 

    Brain Flange 0.5dB 30

 

  Twin Brain Flange 0.5dB 60

Дигитални сателитски приемници

     
DVB Card за PC - Europeonline 100      
Especta ES1000 (FTA) 140  

Останати компоненти

 
Especta ES2000 (2CI) 210   Polarmount 10
Especta ES2100 (2CI+C) 275   Motor 12" 30
Especta ES2200 (2CI+I V S) 310   Motor 18" 32
Especta ES2300 (2CI+M) 350   Рачен позиционер 15
Especta ES3000 (2CI+HDD) 430   Полуавтомат. позиционер 28
eMTech M-100 (FTA) 150   Автоматски позиционер 55
eMTech M-110 (FTA+поз) 190   DiSEqC Позиционер 65 €
eMTech M-200 (2CI) 220   DiSEqC Мотор 90
eMTech M-210 (2CI+поз) 280   DiSEqC Switch 20
Echostar 808 (2CI+V) 300   Држач за 1 конвертор 7
Samsung DSR9500 (2CI+S+V) 320   Држач за 2 конвертора 10
Humax F2-Finder (FTA) 150   Разделник 3/1 до 860MHz 2
Humax IRCI 5400z (2CI+I pat.) 450   Разделник 2/1 до 2150MHz 7
      Switch 9/4 150

FTA-Free To Air; CI-Common Interface;
M-
Magic; C-Conax; I-Irdeto; S-Seca;
V-
Viaccess

  Switch 9/8 280
  Switch 9/12 420
      Switch 9/16 480
         

Картички и модули

       
Aston Seca 100 €  

Кабли и антени

 
Viaccess 100 €   Коаксијален кабел AL907 0.3 €
Conax 100 €   Коаксијален кабел Cosmophone 2400 (мотор) 0.8 €
Irdeto 2 100 €  
Magic 150 €   Кабел  скарт-скарт 4
Joker 150   RF кабел 1
Matrix Reloaded 150   Логаритамска антена 10
Gold wafer (програмирана) 30 €   Панел антена 16
Fun (програмирана) 50 €   Антенски засилувач АР3 со 3 влеза и 2 излеза 35
     

Услуги

       
Надградба на софтвер 8      
 Поправка на Magic модул 20/30 €    
 Програмирање на картичка 5 €      
Преправка на EUROCAM модули (Seca, Viaccess, Conax)        


                                                                           © 2003 AБ-Електроник - Сите права задржани