Дома

Понуда

Ценовник

Компоненти

Сателити

Поддршка

Линкови

Контакт

 

   

Последна надградба со информации: 30 Ноември 2003

 Дигитална статична за 1 сателит


- Чинија 1.15м (1.25м)
- Универзален конвертор
- Дигитален сателитски приемник -
Especta ES1000
 

Цена:     230 €*
189 €*


 

 Дигитална статична за Astra и Hotbird


-
Чинија 1.15м (1.25м)
- 2 универзални конвертори
- Држач двата конвертори
-
DiSEqC Switch
- Дигитален сателитски приемник -
Especta ES1000
 

Цена:     280 €*
239 €*


 

 Дигитална со мотор за сите сателити


- Чинија 1.15м (1.25м)
- Универзален конвертор
- DiSEqC Мотор
- Дигитален сателитски приемник -
Especta ES1000
 

Цена:     330 €*
279 €*


*Во вкупната сума не е вклучена цената на кабелот,
а истата изнесува
0.3 € за 1 метар
*Без монтажа

 

 Доплати за останатите приемници


-
Especta ES2000 - FTA + 2CI

- Especta ES2300 - FTA + 2CI + Magic
- Samsung DSR9500 VIA CI - FTA + 2CI +SV
 
65 €
205 €
175 €


                                                                           © 2003 AБ-Електроник - Сите права задржани